Во Универзитетскиот клинички центар (УКЦ) во Љубљана минатата недела за првпат беше извршена трансплантација на бели дробови на пациентка, која оттогаш добро ...
сите 7 | | | веќе видена

Освен евентуалниот назив на произведувачот, на декларацијата треба да се наоѓа и број кој открива важни податоци за начинот на одгледување на тоа овошје. ...
сите 2 | | | веќе видена

Колку знаете за плакот што се создава на забите на децата и што треба да преземете за темелно да го отстраните? Ексклузивниот застапник за линијата Лакалут, ...
сите 14 | | | веќе видена

Овој необичен пар тврди дека веќе со години живее само од овошје, а поради љубовта кон природната храна, тие се запознале и вљубиле еден во друг. Тина Стоклоса ...
сите 4 | | | веќе видена

Меѓутоа, постои едноставно решение кое можете да го користите пред појадокот и кое ќе ви обезбеди дневна доза сила и ќе го забрза метаболизмот. Медот и ...
сите 2 | | | веќе видена

Имено, не го вари секој организмот глутенот на ист начин, а науката докажа дека ова е еден вид на интолеранција. Доколку имате проблем да сварите глутен, ...
сите 7 | | | веќе видена

– Кога нуркате во базен, очите ви поцрвенуваат поради хлорот кој се врзал за урина и пот – вели доктор Мајкл Бич, еден од директорите на Американскиот центар ...
сите 3 | | | веќе видена

Во Њуборн клиниката не се штеди за нова метода, техника или апарат со кои се очекуваат поголеми успеси во работата. – Нашите ембриолози веќе беа на обука за ...
сите 2 | | | веќе видена

Кога нешто нè боли, склони сме да размислуваме дека такво нешто никој не почувствувал и дека ги трпиме најлошите можни болки. Иако болката е субјективно ...
сите 4 | | | веќе видена

next