Само што дојдов од маркет…Пред мене, постара жена, купи основни прехрамбени намирници. По лицето и се гледаше дека е исцрпена. Ја подава картицата да плати, а ...
сите 3 | | | веќе видена

Откако се омажив, еден ден татко ми ме најде како плачам. Тој виде дека се претворив во личност каква тој никогаш не претпоставуваше дека би можела да станам. ...
сите 19 | | | веќе видена

Ако некогаш сте се прашувале каков е задгробниот живот, ова е совршена прилика да дознаете! Во моментот на смртта, некоја чудна енергија ја носи вашата душа на ...
сите 5 | | | веќе видена

Натрупувањето работи и нередот штетно влијаат на нормалниот живот во некој простор. Фенг шуи препорачува на одредени места во станот да се расчистат и ...
сите 2 | | | веќе видена

Во последно време трендот на режим на хроно исхрана расте. Речиси секоја втора жена од Балканот полуде по овој начин на исхрана и диета, а крајните резултати ...
сите 48 | | | веќе видена

Се сеќавам, имав ужасен ден на работа. Шефот пред сите викаше на мене, направив грешка која не смеев да си ја дозволам.Кога се враќав дома, во автомобилот, ...
сите 4 | | | веќе видена

Јарецот, како земјен знак, е најдисциплиниран и традиционален знак на зодијакот. Обичаите и традициите на народите на кои им припаѓаат се многу важни за нив. ...
сите 41 | | | веќе видена

Во народот се раширени многу верувања за тоа што значи кога ќе ви затрепери одреден дел од телото. Голем број секојдневни појави луѓето во старите времиња ги ...
сите 3 | | | веќе видена

Повеќето луѓе се стремат да се вклопат во општеството и да бидат како другите. Водолијата има свој сопствен филм што го режира. И, воопшто не и пречи дека може ...
сите 66 | | | веќе видена

Името Марина потекнува од латинскиот збор “марина” што значи “морска”, што е атрибут на Афродита, која се смета за заштитник на морнарите. Историски извори ...
сите 2 | | | веќе видена

Бакнеж во чело. Секогаш најубав. Затоа што ниту еден бакнеж на овој свет не кажува повеќе од него. Најмногу почитува, најмногу љуби. Затоа што кажува дека си ...
сите 3 | | | веќе видена

next