Пријателката ја праша: – Како можеш да сакаш грбав човек? – Не беше грбав кога го засакав. – Е па како стана грбав тогаш? – Пред неколку години бев многу болна ...
сите 2 | | | веќе видена

Овде најчесто доаѓаат луѓе кои имаат проблеми со стомачни заболувања, уринарниот тракт но и бубрежни болести за да наточат од минералната вода. Водата ...
сите 7 | | | веќе видена

Возач од Источна Македонија непрописно паркирал на пешачки премин во Србија.   Погледнете како си поминал:         Еве некој од Источна Македонија како поминал ...
сите 3 | | | веќе видена

Кучето на еден човек исчезнало пред неколку години. Тој движејќи се во градот каде што живеел после цели три години успева да го пронајде на улица. Погледнете ...
сите 4 | | | веќе видена

Ако вашиот машки партнер е загрижен за губење на косата, сега можете да му дозволите да знае дека неговиот живот ќе се подобри. Љубезните мажи често се сметаат ...
сите 4 | | | веќе видена

На големата сцена на Македонскиот народен театар на 18 февруари ќе гостува Српско народно позориште од Нови Сад со претставата „Духот кој оди (Патот на ...
сите 17 | | | веќе видена

Се смеат … – Се смеат – ми рече .. -Не знаев што да и одговорам додека во мене растеше бесот .. Се смеат душо моја убава , затоа што знаеш да сакаш со целото ...
сите 2 | | | веќе видена

Обично луѓето имаат многу различни пријатели, поминуваат низ многу љубови и тоа е нешто сосема нормално. Во почетокот сите односи почнуваат добро и ветувачки, ...
сите 2 | | | веќе видена

next