– Писателе, каков поклон да и купам? Дај ми некоја идеја. – Кажи ми неколку збора за неа, да добијам идеја. Што ја интересира, каков карактер е… – Прекрасно ...
| | веќе видена

Ооо Боже…те налутивме, те навредивме… Зарем не “маваш” у ТИКВИТЕ наши празни за да не освестиш… да не оладиш од омразата која не заслепи.. заменувајќи ја со ...
сите 4 | | | веќе видена

Како да се справиш со празничната депресија кога си сама? Овој празник ти изгледа како една огромен заговор против тебе особено кога си самичка и дури не се ...
сите 7 | | | веќе видена

Баш убаво што кренавте толкава узбуна па се исчисти ѓубрето во Пелагонија. Што убаво ќе беше да дигавте ваква узбуна и да доаѓавте да снимате секогаш кога на ...
сите 4 | | | веќе видена

Ако немате врска и го читате ова на работно место, погледнете се. Идниот брачен другар може да седи некаде околу вас. До неодамна многу компании не сакаа да ...
| | веќе видена

Понекогаш, луѓето можат ненамерно да направат грешки на првиот состанок кои влијае на нивната романтична врска. Дали сте љубопитни да дознаете кои се ...
сите 2 | | | веќе видена

Само оние кои веќе се соочија со неверството, знаат колку тешко се прифаќа вакво нешто. Кога една жена разбере дека е измамена, нејзините чувства, емоции и ...
сите 2 | | | веќе видена

Низ животот на една личност поминуваат многу луѓе, едни ги поздравуваме само ако мораме а други ги гледаме еднаш и никогаш повеќе а трети ги запознаваме еднаш ...
сите 2 | | | веќе видена

Баба ми секоја година на овој ден ми ја местеше погачата така да ми се падне паричката на мене. Беше побожна, ама и со мисла и со дело. Не како оние што убаво ...
| | веќе видена

Љубовта и кариерата… Еден ден , после многу години , седнати една спроти друга во аголот на душата си разговарале Љубовта и кариерата… Ех драга моја , веќе ...
сите 4 | | | веќе видена

next