Спотот се снимаше на повеќе локации низ Скопје, во режија на Чедо Поповски. За новиот спот Каролина вели: -Драги мои, со задоволство ви го претставувам ...
сите 11 | | | веќе видена

Понекогаш се случува мускулот на очните капаци да се намалува, што може да биде многу непријатно чувство. Уште понепријатно е дека тоа може да трае неколку ...
сите 2 | | | веќе видена

Сите сакаме да имаме убава и здрава кожа, но поради различните животни навики и надворешните влијанија, тоа понекогаш не е изводливо. Најчестата причина за ...
сите 4 | | | веќе видена

Еден инспиративен текст, на кој наидовме на интернет. Текст кој сакам да го подарам на сите силни жени. Текст кој сакам да го подарам на тебе! Силните жени … ...
сите 2 | | | веќе видена

next