Веруваме дека голем број луѓе имаат проблем со косата, односно со опаѓањето. Многу лица сакаат косата да расте и никогаш да не оќелават. Не трошете пари на ...
сите 11 | | | веќе видена

Во животот често ни се случуваат работи кои не ги разбираме, а кои имаат смисла. Дозволете оваа приказна да фрли нов поглед на работите кои ви се случуваат во ...
сите 2 | | | веќе видена

Не е јасно дали овие зборови навистина се на актерот Киану Ривс или само еден обожавател им се припишува на нив. Без оглед на вистината, сепак, добро е да се ...
сите 4 | | | веќе видена

Никогаш нема да ги заборавам солзите кога ти реши да си одиш од оваа држава. Си велев себеси дека морам да бидам силна и да не ти зборувам колку ќе ми ...
сите 9 | | | веќе видена

Ова е диета со кисела зелка е погодна за зимската и рана пролетна сезона. При почитување на диетата со кисела зелка може да се ослабне со околу 2 кг неделно. ...
сите 8 | | | веќе видена

Автор: Драган Таневски Погледни ја кога ќе се насмее од срце, брат. Онака, да се закикоти од петици. И да знаеш дека ти си ја насмеал така слатко. Знаеш, на ...
сите 2 | | | веќе видена

Со дебелината доаѓаат и болестите. Голема е веројатноста дека млади ќе добиете страшни тегоби, дијабетис, срцев или мозочен удар, доколку сте дебели. За да ...
сите 7 | | | веќе видена

Диетата на гејшите е брза и строга диета. Само 5 дена со диетата на гејшите може да симнете меѓу 3 и 7 килограми. Таа вклучува 3 елементи – зелен чај, кафеав ...
сите 10 | | | веќе видена

Кога бев на … 4 години: Мојот татко можеше сè! Тој е најсилниот и најпаметниот. Она што го кажувам е самата вистина и никогаш не се сомневам во тоа … 5 години: ...
сите 5 | | | веќе видена

Автор: Драган Таневски – Не знам зошто мамо, не знам зошто… – Не го сакаш веќе? – Го сакам… не знаеш колку го сакам. Ама не е истиот веќе. Избегнува разговор. ...
сите 3 | | | веќе видена

next