За да ја поддржат моќта на жената, Lisca креираше тим „Посилна жена“ кој беше дел од Авицена Женска трка во неделата, 31-ви март 2019. Тим од вработени, но и ...
сите 6 | | | веќе видена

Непријатните траги на годините на нашата кожа се исклучително непријатен процес кој, за жал, нема како да го спречиме целосно. Стареењето се одразува ...
сите 6 | | | веќе видена

Сакајќи да поттикне глобално сестринство од инспиративни жени кои ќе промовираат храброст, авантура, единство и страст за моторциклите од сите страни на светот ...
сите 2 | | | веќе видена

Живееме со претставата (која патем е нездраво грешна) дека штом си бремена, сигурно ќе качиш многу килограми, ќе го изгубиш засекогаш стегнатото тело и ќе ја ...
сите 4 | | | веќе видена

Бидејќи алкохолот бил забранет на нивната матурската вечер, една од овие девојки на фотографијата одлучила да прошверцува пијалок. Дали ќе препознаете која е ...
сите 4 | | | веќе видена

next