Автор: Драган Таневски – Писателе, каков поклон да и купам? Дај ми некоја идеја. – Кажи ми неколку збора за неа, да добијам идеја. Што ја интересира, каков ...
сите 5 | | | веќе видена

Ќе ме мразат знам, ќе ме мразат за секој збор кој ќе го кажам сега, но што е тоа поразлично од она што се случуваше претходно? Секогаш ме мразеле, зошто некако ...
сите 7 | | | веќе видена

Амазонитот има зелена боја и основни карактеристики му се: комуникацијата, чистината, емоционалниот баланс, упорноста. Енергијата на амазонитот е енергија ја ...
сите 2 | | | веќе видена

next