Ах, кутрата Дојди и крени го сидрото Со кое ја вкочани душава Не мачи ја повеќе кутрата Која будно те чека катавечер За траорно да ја успиваш И миговно насмев ...
| | веќе видена

Сукаше тесто па и рече на сопругата да се тргне да и покаже како треба   Бегај жено, да ти покажам како треба. pic.twitter.com/n0sxph62p9 — На Дедо ...
сите 23 | | | веќе видена

Конечно го сретнавте момчето за кое сте сигурни дека ќе го паметите до крајот на животот. Си одговарате еден со друг, веќе не сте срамежливи, си ги споделувате ...
сите 77 | | | веќе видена

Некогаш ни е тешко да си признаеме, дека има луѓе кои нас многу ни значат, но ние нема никогаш да им бидеме важни. Кога некој ќе ти покаже, дека не му си ...
сите 13 | | | веќе видена

Најмногу ги сакам оние студени, зимски утра кога ќе се разбудам и знам дека не мора да одам никаде. Во дневната е мајка ми која е будна и прави кафе. Јас чекам ...
сите 7 | | | веќе видена

Јануари носи многу планетарни феномени, вели светски познатиот астролог Оскар Киин и треба да бидеме подготвени за нови космички настани што целосно ќе ги ...
сите 2 | | | веќе видена

Бред Пит се појави на годинашните награди „Златен глобус“, а луѓето се шокираа од неговиот изглед. Бред Пит (56) предизвика широко воодушевување за неговиот ...
сите 21 | | | веќе видена

Ник Вујчич е роден со тетра-амелија без целосно формирани екстремитети. Според неговата автобиографија, неговата мајка одбила да го види или да го држи кога ...
сите 2 | | | веќе видена

НЕБЕСКА ТАНЧЕРКА Баба ми секоја година на овој ден ми ја местеше погачата така да ми се падне паричката на мене. Беше побожна, ама и со мисла и со дело. Не ...
сите 9 | | | веќе видена

next