Благодарение на овие корисни совети, ќе успеете да ја исперете својата облека, која потоа ќе изгледа како нова! Погледнете го видеото на втората страна: ...
сите 3 | | | веќе видена

Џеса Смит имала само девет месеци кога ја откриле продуцентите, а ја имаше најсимпатичната улога – насмеано бебе, а сега таа е возрасна девојка која студира и ...
сите 4 | | | веќе видена

Секој од нас се изненадува периодично колку елементарните трикови од секојдневието можат да го подобрат нашиот живот. Еве еден мал трик кој ќе ги неутрализира ...
сите 2 | | | веќе видена

Момчиња знајте, таа е неговата ПРИНЦЕЗА. Чувајте ја, штитете ја, сакајте ја и почитувајте ја. Еден ден можеби таа ќе ви подари ќерка и тогаш ќе ви стане јасно ...
сите 3 | | | веќе видена

Од 21 до 23 септември во Струга, се одржа музичко-научната манифестација „Струшка музичка есен“ во организација на Сојузот на композиторите на Македонија, која ...
сите 5 | | | веќе видена

next