Претседателот на Филипини Родриго Дутерте предложи граѓаните во државата да пукаат во службеници кои од нив бараат поткуп, но да не ги убиваат, објави весникот ...
сите 11 | | | веќе видена

Премиерите на земјите од Вишеградската група се заложија во Прага за забрзување на евроинтеграцијата на земјите од Западен Балкан, а чешкиот премиер Андреј ...
сите 223 | | | веќе видена

На изборот на успешни земјоделци современото земјоделство претставено си еден штанд гајба јаболка, а за претставување успешните земјоделци требало да платат 12 ...
сите 15 | | | веќе видена

Актуелниот конкурс за избор на кандидати за судии и обвинители во Академијата за судии и јавни обвинители е под директна контрола на премиерот Зоран Заев и ...
сите 26 | | | веќе видена

Основната задача на Истражните центри треба да биде ефикасно и ефективно спроведување на кривичната постапка, за која се надлежни јавните обвинители, нагласи ...
сите 12 | | | веќе видена

next