-Тука сакам да напоменам дека се клучни три работи, првото е тотално не почитување на закнот за внатрешни работи, втората работа е тотално непочитување на ...
сите 5 | | | веќе видена

Андонов рече дека ништо во МВР не оди на подобро, не е сработено ништо, а особено безбедноста на граѓаните и услугите кои што нашите граѓани ги очекуваат од ...
сите 5 | | | веќе видена

И додека цела естрада се упатува кон ресторанот на свадбената прослава веќе започна и да се открива дел од атмосферата. Според фотографијата од Фејсбук веќе се ...
сите 102 | | | веќе видена

Тој на терен се увери за санирањето на улиците во општината, а на својот ФБ профил напиша: -Со меѓуопштинска соработка се санираат улици и во општина Шуто ...
сите 40 | | | веќе видена

Очигледно Државниот инспекторат не ја познава својата надлежност и материјата на која работи, ниту надлежноста на Уставниот суд на РМ поради што презема ...
сите 97 | | | веќе видена

Кодексот за фер и демократски избори ќе го потпишат сите кандидати за градоначалници во сите општини во Република Македонија и градот Скопје синхронизирано на ...
сите 94 | | | веќе видена

-Продолжуваат градежните работи на Бул. Христијан Тодоровски Карпош – прва фаза, информира градоначалникот и кандидат за следен мандат на Град Скопје, Коце ...
сите 40 | | | веќе видена

Светот повеќе зборуваше за Иран и Северна Кореја, а настапите на лидерите од Западен Балкан не беа премногу забележани, со исклучок на македонскиот премиер ...
сите 148 | | | веќе видена

-Со истрајност, деноноќни дискусии и правни аргументи, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ успејаа да го оневозможат гласањето за неуставниот Закон за јазици, кој ...
сите 14 | | | веќе видена

-Но интересно е што и во јуни, Заев и Таравари кажаа дека експерти го гледаат договорот и оцениле дека не треба да се гради, за сега Таравари да приготвува ...
сите 61 | | | веќе видена

-„Излези да гласаш“ упатува повик до сите заинтересирани лица кои сакаат да се вклучат активно во изборниот процес и да ги следат активно овие избори. ...
сите 6 | | | веќе видена

Во венчаница купена од Италија, поп-пејачкта Каролина Гочева денеска се мажи. И покрај претпоставките дека свекрвата Лиле Корубин која е истакнат моден ...
сите 102 | | | веќе видена

-Реформите и подобрувањата на здравствениот систем што ги ветуваа од СДС се сведоа само на празни ветувања. Падот на квалитетот на здравствените услуги ...
сите 26 | | | веќе видена

-Владата на СДС нема никакви конкретни мерки за надминување на проблемот со загадувањето на воздухот. Оваа нееколошки ориентирана влада темата за загадувањето ...
сите 118 | | | веќе видена

next