Вели дека мирисите кои се впиваат во нејзината коса ѝ се драги затоа што ја потсетуваат каде била и со кого била. (32) е „ “ од реалноста. Таа престанала да ...
сите 6 | | | веќе видена

Никола Тесла чиј IQ изнесувал помеѓу 230 и 250 е автор на повеќе од 700 патенти без кои не би можеле да го замислиме денешното секојдневие. Вилијам Сидс почнал ...
| | веќе видена

Поранешните сопружници Анџелина Џоли и Бред Пит се уште водат битка за старателството над своите деца.Документите за развод ги поднесоа пред 33 месеци, но ...
| | веќе видена

Сите сопственици на „iOS“ уреди, добија многу нови емоуџија, но едно од нив особено се издвои - бидејќи никој не знае што претставува. Новото емоуџи ...
| | веќе видена

Тоа сигурно звучи како почеток а добар виц, а тоа сигурно го помислиле и судиите на шоуто „Америка има талент“ (America’s Got Talent). Можеме да видиме како се ...
| | веќе видена

Миле Китиќ се враќа на стариот звук, кој му донесе најголеми хитови, но признава дека за тоа нема подршка од ќерката Елена, која стана вистинска тинејџер ...
| | веќе видена

 Времето брзо поминува, а не би сакале одеднаш да се најдете во староста и да се каете што не сте го искористиле животот максимално. Жално е младоста да ја ...
сите 3 | | | веќе видена

 По дефиниција, социопатите се луѓе кои се познати по тоа што се подготвени на секаква манипулација, за да можат да го добијат она што го сакаат. Без разлика ...
сите 2 | | | веќе видена

 Над 3.000 испитаници кои учествувале во истражувањето потврдиле дека кога се наоѓаат во најтешките ситуации и животни раздобја, не им помогнале ниту ...
| | веќе видена

 Неговото име постојано се поврзува со некој скандали, но тој е млад, амбициозен и работи постојано од различни рајски дестинации. Павел Дуров (34) е основач ...
| | веќе видена

next