Купувањето преку интернет можеби е поевтино и полесно отколку шетање по продавници, но исто така е ризично. Тоа го докажува случајот на Џереми Расел , кој се ...
сите 2 | | | веќе видена

Долго се бореше со килограмите, а сега е навистина прекрасна и воендо вистинска дама, сосема поинаква од она кое го гледаме во серијата Нашата Дениз. ...
сите 3 | | | веќе видена

Познатиот астрофизичар демонстрира дека универзумот е навистина преубав.Размислете за сите одлуки - свесни или несвесни - што ги донеле стотици милиони ...
сите 3 | | | веќе видена

Можно е да се биде предобар, предарежлив и прегрижлив. За да ја надминете депресијата морате да престанете да се трудите да го добиете одобрувањето од луѓето. ...
сите 9 | | | веќе видена

Кристина Рот е бивша сопственичка на консултантска компанија од технолошкиот сектор, која ја продаде за 45 милиони долари и си купи приватен остров за ...
сите 5 | | | веќе видена

"Тополска 18, соба за кираџии, а вратата, само сеќавања ја отварат, Тополска 18 на вратата пишува, на стара адреса ме нема веќе" гласат стиховите на песната а ...
| | веќе видена

Скопјани, се почесто почнаа да практикуваат да возат велосипеди. Некои се само релаксираат кога имаат слободно време, а има и такви, на кои велосипедот им ...
сите 2 | | | веќе видена

next