Нет Прес

Министерството за образование и наука (МОН) до основните и до средните училишта во земјата, универзитетите, јавните научни установи и другите образовни ...
сите 490 | | | веќе видена

Владата на Шпанија и лидерите на Каталонија почнаа официјални разговори за надминување на политичката криза предизвикана од движењето за независност на ...
сите 4 | | | веќе видена

Во емисија на Алфа ТВ гостуваше новинарот Бранко Героски кој што посочи дека политичката сцена во Македонија е доста променета. -Еден од најголемите ...
сите 274 | | | веќе видена

next