Нет Прес

Италијанскиот весник „Ла верита“ најавува дополнителни докази кои потврдуваат директна контрола од страна на државниот врв врз активностите околу изнудувањето, ...
сите 71 | | | веќе видена

Непознати сторители повторно ги отстраниле таблите на спомениците од античката историја. Информација дека овие споменици припаѓаат на античката хеленска ...
сите 43 | | | веќе видена

И изборот (член 3) и разрешувањето (член 18) на Сpeцијалнот јавно обвинителство (СЈО) е регулирано со специјалниот закон и не може и не смее да се применува ...
сите 229 | | | веќе видена

next