Фактор

Холандија го услови почетокот на преговори со Законот за Јавно обвинителство, а Франција не се откажува од реформите. Повеќе од 10 членки на ЕУ се против ...
сите 105 | | | веќе видена

Со цел да креира долгорочно и одржливо решение за заштита на животната средина и намалување на штетното влијание на пластичните кеси врз околината, компанијата ...
сите 27 | | | веќе видена

Семејствата на загинатите од автобуската несреќа која се случи во февруари кај скопско Ласкарци бараат отштета. Но, износот засега не е познат. Тие на ...
сите 172 | | | веќе видена

Развојот на технологијата ги смени нашето секојдневие и начинот на живот, но и начинот на водење бизнис. Се менуваат деловните процеси, структурата и на ...
сите 24 | | | веќе видена

Слушајќи го гласот на бројните добро информирани и општествено одговорнипотрошувачи, AVON ја лансираDistillery, линија навегански и алерго-тестиранипроизводи ...
сите 11 | | | веќе видена

Управата за јавни приходи ќе поднесе кривични пријави против Бојан Јовановски - Боки 13, како претседател на Меѓународниот сојуз, против татко му Миле ...
сите 253 | | | веќе видена

Со денешната аукција Министерството за финансии ќе покрие стари долгови од претходно издадени државни хартии од вредност, кои доспеваат за исплата на 16ти и ...
сите 36 | | | веќе видена

Битола со огромни аплуази ја поздрави Неда Арнериќ и Феѓа Стојановиќ, двајца маестрални актери кои гостуваа во Битола, со претставата "Се извинуваме, многу се ...
сите 15 | | | веќе видена

next