Фактор

Во услови на отежната можност за плаќање на кредитните рати УНИБанка им излегува во пресрет на сите свои клиенти кои се соочуваат со финансиски проблеми. Како ...
сите 75 | | | веќе видена

Доколку не пресметуваме камати додека трае грејс-периодот од плаќањето на кредитните обврски, ќе мора да работиме со загуби, а тоа ќе ја ограничи нашата ...
сите 637 | | | веќе видена

Бројот на смртните случаи само за една недела двојно се зголеми, воопшто во севтот. Светската здравствена организација со загриженост ја следи ситуацијата, ...
сите 51 | | | веќе видена

На 1 април се формираше дебела снежна покривка во земјава, а се најавуваат и ниски температури кои може да ги измрзнат овошките. Сепак, овие снежни врнежи нема ...
сите 219 | | | веќе видена

Како што и најави, министерката за финансии вчера и пеедложила на Владата, а таа прифатила, кратење на голем број непродуктивни трошоци. Главната причина за ...
сите 68 | | | веќе видена

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) остро ја осудуваат одлуката на работодавецот Нет ...
сите 24 | | | веќе видена

НАТО ќе дискутира за состојбата со Ковид-19, а Mакедонија ќе биде на „онлајн маса“ како полноправна членка. Вакво нешто се случува за прв пат во 70 годишната ...
сите 224 | | | веќе видена

Резултатот земен посмртно од 66-годишниот пензионер од Битола, кој почина додека беше во самоизолација, е негативен на корона вирусот, објави Министерството за ...
сите 692 | | | веќе видена

Франција презема мерки за сите оние кои нема да седат во самоизолација. Луѓето кои ја кршат самоизолацијата ќе бидат упатени на „општествено корисна работа“ ...
сите 10 | | | веќе видена

next