Фактор

Моќта и ефектите од работата на ИКТ секторот и компаниите во него сé повеќе расте и се зголемува. Како што се одвива дигитализацијата на македонските компании, ...
сите 170 | | | веќе видена

Пред Управата за јавни приходи се појавил физичко лице кој се претставил како нов сопственик на 1ТВ. Ова го потврди УЈП, а истото се случило кога се чешлала ...
сите 116 | | | веќе видена

Каква одлука ќе слушне Македонија е сеуште неизвесно а така веројатно ќе остане и до крај. Пред останокот на Советот за општи работи на ЕУ во Луксембург на кој ...
сите 640 | | | веќе видена

Еуролинк осигурување за првпат на семејствата во Македонија им нуди решение за онлајн купување на полиса за приватно семејно здравствено осигурување ‒ уникатен ...
сите 6 | | | веќе видена

Додека е во притвор 1ТВ му го префактурирала на Бојан Јовановски мебелот кој бил во телевизијата. Станува збор за трпезариска маса, кујна, гарнитури, соопшти ...
сите 253 | | | веќе видена

Стопанска банка а.д. Битола во соработка со Mastercard креираше слатко изненадување за сите свои веќепостоечки и нови клиенти. Станува збор за промотивен ДВОЕН ...
сите 17 | | | веќе видена

Заменик министерот Асим Муса си поднесе оставка. Како што посочи на прес конференцијата со најголема чест и посветеност ја извршувал функцијата па затоа нема ...
сите 127 | | | веќе видена

И понатаму е можен договор за Брегзит, дури и во последен миг. Ова станува јасно од последните изјави на европските преговарачи а министерите на ЕУ денеска ќе ...
сите 392 | | | веќе видена

Александар Тортевски и Мирјана Најчевска, како и неколкумина други интелектуалци му испратија писмо на Емануел Макрон, претседателот на Франција, од кого се ...
сите 13 | | | веќе видена

Од крајот на октомври, како и лани, секоја недела на „Канал 5“ ќе не развеселуваат Жарко Димитриоски-Жаре и неговите гости. Жаре и неговиот тим посветено се ...
сите 9 | | | веќе видена

Корупциска афера го тресе здравството во државата. Асим Муса кој беше предложен од Владата во мај минатата година за заменик министер за здравство е снимен ...
сите 127 | | | веќе видена

next