Фактор

Марко Бислимовски, претседателот на Регулаторната комисија за енергетика, за Алфа ТВ рече дека Град Скопје преку новоформираното градско претпријатие Градски ...
сите 18 | | | веќе видена

Иако последниот конкурс за вработување во Агенцијата за примена на јазикот беше отворен за тринаесет лица и бројот на апликанти беше голем, филтерот го поминаа ...
сите 10 | | | веќе видена

Во кодот на секој скопјанец или на секој што сака да се нарекува така постојат две константи:од кое маало си и кој ти е прекарот. Се сеќавам не така одамна на ...
сите 3 | | | веќе видена

Со креирање на микросајтот www.pauzazapregled.mk , Телеком ја користи технологијата за добро како неопходна платформа за едукација на жените и подигнување на ...
сите 57 | | | веќе видена

Во најбрзо време да се реновира и да се врати Универзалната сала и да се врати Скопскиот фестивал, беше главната порака на носталгичниот настан „50 години од ...
сите 13 | | | веќе видена

next