Фактор

Сосема очекувано интернет порталот „Фактор“ продолжува со континуираните тенденциозни и дискредитирачки текстови во врска со работењето на Македонска берза АД ...
сите 12 | | | веќе видена

За само еден ден откако официјално беше претставена новата мултифункционална мобилна апликација HalkEco на Халкбанк, истата ја имаат симнато 1.242 граѓани ...
сите 43 | | | веќе видена

Претседателот Стево Пендаровски, денеска, во касарната „Боро Менков“ во Куманово, присуствувал на воена свеченост, со којашто се одбележа 17 октомври, денот на ...
сите 20 | | | веќе видена

Електропреносните систем-оператори, производители на обновливи извори на електрична енергија и научни установи од 12 држави заеднички ќе работат на проект кој ...
сите 16 | | | веќе видена

Владата ќе го подобрува образовниот систем преку формирање на регионални центри за стручно образование и обука. Таа планира да го измени Законот за стручно ...
сите 3 | | | веќе видена

А1 Македонија го збогатува своето припејд портфолио во мобилната телефонија и објавува нова, атрактивна понуда со која од денеска, припејд корисници кои ќе ...
сите 28 | | | веќе видена

Фото: Нова Македонија Багер денеска го чистеше речното корито на Вардар во центарот на Скопје веднаш до Камениот мост спроти хотелот „Стоун Бриџ“. Изминатиот ...
сите 25 | | | веќе видена

Европското меѓународно движење целосно го поддржува процесот на проширување на Европската Унија. Со нивните ставови се согласува и Европското движење на ...
сите 604 | | | веќе видена

Во денешни услови евидентно е дека луѓето живеат подолго и поздраво, така што, со оглед дека се продолжува животниот век, ќе им требаат повеќе ресурси за да ...
сите 35 | | | веќе видена

„Таму каде постои волја, таму има и договор – го постигнавме! Тоа е фер и избалнасиран договор за ЕУ и Велика Британија што сведочи за нашата посветеност да ...
сите 443 | | | веќе видена

next