Фактор

Техничкиот премиер Оливер Спасовски информираше дека на владина седница денеска е донесена владина уредба за финансиска помош за занаетчиите и самовработените ...
сите 459 | | | веќе видена

Оливер СПасовски, техничкиот премиер на Македонија, објави дека до 13 мај на работодавачите погодени од ширењето на коронавирусот ќе им бидат исплатени ...
сите 459 | | | веќе видена

Дали и за колку ќе се намалат каматните стапки што банките ги наплатуваат од своите клиенти. Како што е познато, пред околу десетина дена Владата донесе ...
сите 52 | | | веќе видена

Државното Јавно обвинителство денеска преку соопштение ги задолжува јавните обвинители на Вишите јавни обвинителства и јавните обвинители на Основните јавни ...
сите 230 | | | веќе видена

Бојана Стојменовиќ –психолог, семеен и системски советник за Женски магазин советува како родителите да им објаснат на децата дека е неопходно да се седи дома ...
сите 6 | | | веќе видена

Иселениците од земјава од организацијата Македонија2025 даваат свои предлози како домашните власти треба да се справат со економските последици предизвикани од ...
сите 459 | | | веќе видена

Пакети со храна и средства со хигиена со вкупна вредност од 100.000 долари ќе бидат распределени на најзагрозените ромски семејства во земјава, кои се ...
сите 34 | | | веќе видена

Поранешна Градска болница во Скопје, односно Универзитетската клиника за хируршки болести „Св. Наум Охридски“ Скопје денеска информира дека добила донација на ...
сите 16 | | | веќе видена

Студентите од битолскиот универзитет, по претходно спорведена анкета, се против полагање на испитите преку онлајн врска со професорите. Студентските ...
сите 17 | | | веќе видена

next