Швајцарија

  во

  Со само 37 илјади жители на површина од 160 квадратни метри, Лихтенштајн спаѓа во една од најмалите, но и најпосебни земји во светот. Државата речиси и да нема ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Сите сте слушнале за протони, неутрони и електрони. Но дали сте слушнале за кваркови, лептони, бозони, глуони…? Досега најдобар модел за објаснување на светот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска не дојде на седницата, а премиерот Зоран Заев доцнеше 40-тина минути. Членовите на комисијата го чекаа него, ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Со само 37 илјади жители на површина од 160 квадратни метри, Лихтенштајн спаѓа во една од најмалите, но и најпосебни земји во светот. Државата речиси и да нема ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Со само 37 илјади жители на површина од 160 квадратни метри, Лихтенштајн спаѓа во една од најмалите, но и најпосебни земји во светот. Државата речиси и да нема ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Го победивме Косово во Европската мрежа на оперативен систем за пренос на електрична енергија (ENTSO-E). Ова е мала победа за нас, среќни сме бидејќи Косово не ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Хрватската полиција вчера ги уапси четврицата осомничени за милионска кражба на накит. Најстариот има 60, а намладиот 43 години. Во кражбата во јануари во ...
  сите 8 | | | веќе видена