Швајцарија

  во

  Министерот за култура, Асаф Адеми, денеска во Музејот на македонската борба, заедно со претставниците на земјите членки на Европската мрежа за литература и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Министерот за култура, Асаф Адеми, денеска во Музејот на македонската борба, заедно со претставниците на земјите членки на Европската мрежа за литература и ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Неколку европски земји денеска беа погодени од силно невреме, меѓу кои Италија, каде според новиот биланс бројот на жртви се искачи на 10, додека над десетина ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Падот на температурите во неделата во Мароко ги донесоа и првите снежни врнежи, а снежната покривка во планинското гратче Ифран достигна 30 сантиметри. Ифран , ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Кога загадувањето на воздухот е големо, нивото на сообраќајна бучава исто така е зголемено. Не само што загадувањето на воздухот негативно влијае врз ...
  сите 5 | | | веќе видена

  САД го блокираа создавање на арбитражен суд под покровителство на Светската трговска организација (СТО), пред кој би се разгледал спорот со Русија во врска со ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Шварцарската поморска компанија „Масоел Шипинг“ денеска соопшти дека се ослободени преостанатите 12-мина членови на екипажот на нејзиниот товарен брод, што ...
  сите 6 | | | веќе видена

  САД го блокираа создавање на арбитражен суд под покровителство на Светската трговска организација (СТО), пред кој би се разгледал спорот со Русија во врска со ...
  сите 25 | | | веќе видена

  САД го блокираа создавање на арбитражен суд под покровителство на Светската трговска организација (СТО), пред кој би се разгледал спорот со Русија во врска со ...
  сите 26 | | | веќе видена

  САД го блокираа создавање на арбитражен суд под покровителство на Светската трговска организација (СТО), пред кој би се разгледал спорот со Русија во врска со ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Шварцарската поморска компанија „Масоел Шипинг“ денеска соопшти дека се ослободени преостанатите 12-мина членови на екипажот на нејзиниот товарен брод, што ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Шварцарската поморска компанија „Масоел Шипинг“ денеска соопшти дека се ослободени преостанатите 12-мина членови на екипажот на нејзиниот товарен брод, што ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Шварцарската поморска компанија „Масоел Шипинг“ денеска соопшти дека се ослободени преостанатите 12-мина членови на екипажот на нејзиниот товарен брод, што ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Шварцарската поморска компанија „Масоел Шипинг“ денеска соопшти дека се ослободени преостанатите 12-мина членови на екипажот на нејзиниот товарен брод, што ...
  сите 13 | | | веќе видена