Швајцарија

  во

  Хотел на југот на Германија беше затрупан од лавина која што предизвика штета, а за среќа, повредени нема, соопштија денес регионалните власти. На снимката ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Пристигнува нов студен бран кој ќе трае од 14. до 16. јануари, а нема да го заобиколи ниту Балканот. Снежно невреме и лавини оваа недела создаваат големи ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Јапонија е најпаметната нација во светот, а по неа следи Швајцарија, наведува британскиот портал “Vouchercloud”. Основните фактори на кој се заснова рејтингот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Јапонија е најпаметната нација во светот, а по неа следи Швајцарија, наведува британскиот портал “Vouchercloud”. Основните фактори на кој се заснова рејтингот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Снежниот хаос во одредени делови во Европа и натаму трае, а судејќи според новата временска прогноза, во следните денови ситуацијата нема да биде ништо ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Реоните околу Алпите денеска се подготвуваат за нови снежни врнежи, кои би можеле да предизвикаат нови лавини, додека сопствениците на куќите стравуваат од ...
  сите 30 | | | веќе видена