Грција има малку за славење и покрај тоа што ја заврши третата програма за финансиска помош, бидејќи мерките на штедење ќе останат во земјата уште најмалку две ...
сите 16 | | | веќе видена

Децата на возраст од 7 до 17 години наводно биле испратени во пет тајни терористички логори за обука на Исис во Косово од страна на нивните родители, пишува ...
сите 2 | | | веќе видена

Во својата беседа за Живко Чинго одржана на 13 август 2018 година во Велгошти, академик Катица Ќулавкова ја објаснува сета катарза низ која што минува ...
сите 4 | | | веќе видена

Не сите македонски граѓани сакаат да работат во јавната администрација. Точно 1125 административци во последниве 12 месеци своеволно си заминале од кои 740 со ...
сите 41 | | | веќе видена

next