Новинарот Бранко Героски реагира на најавата на властите да воведат, како што вели, тоталитаристички законски ограничувања на уставното право на слободно ...
сите 63 | | | веќе видена

Претседателката на Европската комисија вели дека ако ЕУ не ја отвори перспективата за земјите од Западен Балкан, други ќе ја пополнат празнината, како Кина, ...
сите 36 | | | веќе видена

Возач на камион од Македонија во саботата наутро доживеал драма со среќен крај со слепи патници во неговото возило на автопат во Германија. Движејќи се на ...
сите 59 | | | веќе видена

По тешко боледување на 10 ноември 2019 година почина Љубе Рајевски. Роден е на 11 март 1955 година во Скопје. Беше долгогодишен директор и член на Управниот ...
сите 8 | | | веќе видена

next