Раководството на СПМ е изненадено од одржаната пресконференција на пратеничката Владанка Авировиќ за дадената изјава дека е претставник на СПМ во издвоената ...
| | веќе видена

Неколку илјади странци станале бугарски државјани без основа, открива БТВ во рамките на скандалот со издавање на документ забугарско „потекло“ на лица кои ...
сите 26 | | | веќе видена

Оперативците на УБК Ѓорѓи Лазаревски и Звонко Костовски кој доказите од нелегалното масовно прислушување во УБК му ги предавале на Зоран Верушевски, добиле ...
сите 27 | | | веќе видена

next