Швајцарија

    во

    Јовица Јовановски, контролор на летање со 20 годишно искуство во Македонија и во Швајцарија. И на двете работни места работи како инструктор по контрола на ...
    сите 7 | | | веќе видена

    Септември, на сонливиот Балкански вилает – „темен вилает” (така нѐ нарекуваа – н.з.), е од памтивека резервиран за ајварот (туршијата, зимницата), како и за ...
    сите 2 | | | веќе видена