Швајцарија

  во

  Уште еден веќе популарен потег на локални власти и стратегија за одржување во живот и зголемување на локалното население на мали места на кои им се заканува ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Според најновите податоци на Евростат, најскапа земја во Европа е Исланд. Цените во таа земја минатата година биле за 56 отсто повисоки од европскиот просек. ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Според најновите податоци на Евростат најскапа земја во Европа е Исланд. Цените во таа земја, минатата година биле дури 56 отсто повисоки од европскиот просек. ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Според најновите податоци на Евростатот, најскапата земја во Европа е Исланд. Цените во таа земја минатата година биле дури 56 отсто повисоки од европскиот ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Поддршката од страна на швајцарската Влада е насочена, меѓу другото, и на инфраструктура и животна средина, конкретно на заштита на природата, третман на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во наредните седум дена, 50 деца од Шведска, Германија, Австрија, Данска, Хрватска, Швајцарија и други земји ќе имаат можност заедно да учат, другаруваат и да ...
  сите 7 | | | веќе видена

  По повод прославата на 60-от роденден, Вегета ги повика своите потрошувачи да станат дел од нејзината историја и да учествуваат во наградната игра со креирање ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Поддршката од страна на швајцарската Влада е насочена, меѓу другото, и на инфраструктура и животна средина, конкретно на заштита на природата, третман на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Поддршката од страна на швајцарската Влада е насочена, меѓу другото, и на инфраструктура и животна средина, конкретно на заштита на природата, третман на ...
  сите 33 | | | веќе видена

   Додека за некои луѓе екстремниот студ и неподносливо жешките лета се незамисливи, други морале да се навикнат на живот во такви услови. Всушност, овие луѓе ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во наредните седум дена, 50 деца од Шведска, Германија, Австрија, Данска, Хрватска, Швајцарија и други земји ќе имаат можност заедно да учат, другаруваат и да ...
  сите 7 | | | веќе видена