Азија

  во

  Македонија напредува, интеграциите се извесни, а Дуинг бизнис ја рангираше земјава на високо 10. место во светот според услови за водење бизнис во конкуренција ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерот за финансии Драган Тевдовски вчера оцени дека подобрувањето на регулативата е важно за бизнисот, но уште поважни се политиките што ги спроведува ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, заедно со министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се обратија на конференцијата ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Образованието во Македонија не одговара на потребите на пазарот на труд. Затоа, треба да се намали бројот на години поминати во учење и за сметка на тоа, да се ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Пеачката прозборела за плановите кои ги подготвува со својот сопруг, и открива дека тешко ја поднесува пубертетската фаза на својата ќерка.Гоца Тржан открила ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Бугарските обвинители денеска соопштија дека поднеле обвинение против висок државен функционер, како дел од истрагата за фалсификување документи, за кои тврдат ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Бугарските обвинители денеска соопштија дека поднеле обвинение против висок државен функционер, како дел од истрагата за фалсификување документи, за кои тврдат ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Бугарските обвинители денеска соопштија дека поднеле обвинение против висок државен функционер, како дел од истрагата за фалсификување документи, за кои тврдат ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Македонија и земјите од Западен Балкан треба да презамат реформи сега за подобрување на човечкиот капитал, за тој да биде на светско ниво и да придонесе кон ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, заедно со министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се обратија на конференцијата ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, заедно со министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се обратија на конференцијата ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, заедно со министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се обратија на конференцијата ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Македонија и земјите од Западен Балкан треба да презамат реформи сега за подобрување на човечкиот капитал, за тој да биде на светско ниво и да придонесе кон ...
  сите 52 | | | веќе видена

  „Станува збор за вложувања кои ќе имаат принос на долг рок. Во таа насока почнавме да издвојуваме повеќе средства за овие сектори. Во Буџетот за оваа година ...
  сите 45 | | | веќе видена