Азија

  во

   „Јас си размислував колку прекрасен ден имавме и како ќе го поминам остатокот од животот со жената што ја сакам. Но, таа кога излезе од тоалетот беше во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Гостиварецот Драган Алексоски веќе 20 години работи во ИОМ – Интернационална организација за миграции Намибија, Источен Тимор, Тајланд, Пакистан, Таџикистан, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Скопје, 12.03.2019 - Инвестиции во дополнително унапредување на медицинската услуга, едукација на стручен персонал и на пациентите и примена на најсовремената ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во предлог буџетот за 2020 година, што американскиот претседател Доналд Трамп денеска го предложи на усвојување до Конгресот, се предвидени 500 милиони долари ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Рекордно количество метамфетамини се конфискувани од властите во Источна и Југоисточна Азија во 2018 година, соопшти служба на ОН за борба со наркотици и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во предлог буџетот за 2020 година, што американскиот претседател Доналд Трамп денеска го предложи на усвојување до Конгресот, се предвидени 500 милиони долари ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Во предлог буџетот за 2020 година, што американскиот претседател Доналд Трамп денеска го предложи на усвојување до Конгресот, се предвидени 500 милиони долари ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Во предлог буџетот за 2020 година, што американскиот претседател Доналд Трамп денеска го предложи на усвојување до Конгресот, се предвидени 500 милиони долари ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Во предлог буџетот за 2020 година, што американскиот претседател Доналд Трамп денеска го предложи на усвојување до Конгресот, се предвидени 500 милиони долари ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Кинеската апликација TikTok е преземена повеќе од милијарда пати на паметните телефони Кога станува збор за бројот на корисници, Фејсбук е недопирлив, па и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со своите приватни авиони и вили ширум светот, богаташите спаѓаат во групата на луѓе кои најмногу се селат. Меѓутоа, речиси половина од најбогатата популација ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Европскиот пазар на канабис до 2028 година ќе има вредност од 123 милијарди евра, предвидуваат аналитичарите, што е дупло повеќе од ланските приходи на „Епл“ ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Рекордно количество метамфетамини се конфискувани од властите во Источна и Југоисточна Азија во 2018 година, соопшти служба на ОН за борба со наркотици и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Global Voice Group (GVG) - снабдувач на ИТ решенија за влади и регулаторни тела - минатата недела го објави лансирањето на новото седиште во Мадрид, Шпанија. ...
  | | веќе видена

  11 март 2019: Global Voice Group (GVG) – снабдувач на ИТ решенија за влади и регулаторни тела – минатата недела го објави лансирањето на новото седиште во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Global Voice Group (GVG) - снабдувач на ИТ решенија за влади и регулаторни тела - минатата недела го објави лансирањето на новото седиште во Мадрид, Шпанија. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со своите приватни авиони и вили ширум светот, богаташите спаѓаат во групата на луѓе кои најмногу се селат. Меѓутоа, речиси половина од најбогатата популација ...
  сите 5 | | | веќе видена