Азија

  во

  Шведски суд денеска осуди едно лице од централна Азија на седум години затвор и протерување од земјата поради подготвување бомбашки напад во име на Исламска ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Германската корпорација „Гересхајмер“ во индустриската зона Бунарџик ќе отвара фабрика за амбалажа за медицинска и фармацевтска индустрија. Фабрика за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Фабрика за медицинска и фармацевтска опрема ќе гради германската компанија „Герешајмер“, во Бунарџик кај Скопје. Со градење ќе почне во средината на оваа ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Реномираната германска компанија Герешајмер, светски позната компанија и лидер во производството на амбалажа за потребите на медицинската и фармацевтската ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Реномираната германска компанија Герешајмер, светски позната компанија и лидер во производството на амбалажа за потребите на медицинската и фармацевтската ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Германската компанија „Герешајмер“ ќе гради фабрика за медицинска и фармацевтска опрема во слободната економска зона Бунарџик кај Скопје. Со производство се ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Германската компанија „Герешајмер“ АГ ќе гради фабрика за медицинска пластика во Технолошко индустриската развојна зона (ТИРЗ) Скопје во која ќе се вработат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Реномираната германска компанија „Герешајмер“, светски позната компанија и лидер во производството на амбалажа за потребите на медицинската и фармацевтската ...
  сите 21 | | | веќе видена