Азија

  во

  За да се обезбедат потребните услови сите ученици да ја следат онлајн наставата, рудникот Саса набави 200 нови таблет компјутери кои им се донирани на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  За да се обезбедат потребните услови сите ученици да ја следат онлајн наставата, рудникот САСА набави 200 нови таблет компјутери кои им се донирани на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  За да се обезбедат потребните услови сите ученици да ја следат онлајн наставата, рудникот САСА набави 200 нови таблет компјутери кои им се донирани на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  За да се обезбедат потребните услови сите ученици да ја следат онлајн наставата, рудникот САСА набави 200 нови таблет компјутери кои им се донирани на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  За да се обезбедат потребните услови сите ученици да ја следат онлајн наставата, рудникот САСА набави 200 нови таблет компјутери кои им се донирани на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  За да се обезбедат потребните услови сите ученици да ја следат онлајн наставата, рудникот САСА набави 200 нови таблет компјутери кои им се донирани на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Црквата „Св. Богородица Пештанска“ – пештерска црква Црквата „Св. Богородица Пештанска“ се наоѓа кај селото Пештани во Општина Охрид. Во неа се зачувани ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Поради пандемијата и ограничувањата на патувањето во првите осум месеци од 2020 година, во светот имало 70 проценти или околу 700 милиони помалку меѓународни ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Зголемената изложеност на загаден воздух може да доведе до зголемување на ризикот од смрт од КОВИД-19 за околу 15%, пренесуваат од најновото меѓународно ...
  сите 21 | | | веќе видена

  По објавувањето серија текстови во врска со хонгконшкиот грип во земјава во декември 1969 година и направената споредба со идентичните случувања со актуелната ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Нагорно Карабах – Ерменија и Азербејџан повторно се обвинија едни со други за кршење на примирјето постигнато со посредство на САД во едномесечните борби во ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Според резултатите од студитее објавени во списанието Cardiovascular Research, долготрајната изложеност на загаден градски воздух може да го зголеми ризикот од ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Граѓаните се гушат во чад и смог. Мерните станици покажаа високо ниво на загадување во Скопје, Куманово, Кавадрци, Велес… Најмногу загадено е во скопската ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Колку добро и да ги познаваме, некои информации за нив секогаш нè изненадуваат. Прочитајте некои од најинтересните факти за кучињата: Интересни факти за ...
  | | веќе видена

  Долготрајната изложеност на загадување на воздухот може да доведе до зголемување на ризикот од смрт од Ковид-19 во светот во просек за околу 15 проценти, ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Висината на директните странски инвестиции (ДСИ) во светот во првото полугодие се намалиле за 49 отсто, споредено со истиот период лани. Причината за тоа се ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Долготрајната изложеност на загаден воздух може да доведе до зголемување на ризикот од смрт од COVID-19 во просек за околу 15 проценти, покажува меѓународно ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Долгорочното изложување на загаден воздух може да доведе до зголемување на ризикот од смрт од ковид-19 во светот и тоа во просек за околу 15 проценти, покажува ...
  сите 21 | | | веќе видена