Азија

  во

  Од Природонаучниот музеј на Филипини изјавиле дека животното било преполно со пластика. „Никогаш не сме виделе толку пластика во кит“ – напишале на својот ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во желудник на угинат кит пронајден вчера на Филипините пронајдени се 40 килограми пластични кеси, соопшти истражувачите. Од Природно- научниот музеј на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп поднесе предлог буџет за 2020 година кој предвидува намалување на средствата за меѓународни програми за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп поднесе предлог буџет за 2020 година кој предвидува намалување на средствата за меѓународни програми за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп поднесе предлог буџет за 2020 година кој предвидува намалување на средствата за меѓународни програми за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп поднесе предлог буџет за 2020 година кој предвидува намалување на средствата за меѓународни програми за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп го поднесе Предлог-буџетот за 2020 година, со кој се предвидуваат намалување на средствата за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп поднесе предлог буџет за 2020 година кој предвидува намалување на средствата за меѓународни програми за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 6 март. Денеска е Св. 42 маченици во Амореја. Во деветтиот век, за време на византискиот цар Теофил, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп поднесе предлог буџет за 2020 година кој предвидува намалување на средствата за меѓународни програми за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп поднесе предлог буџет за 2020 година кој предвидува намалување на средствата за меѓународни програми за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп поднесе предлог буџет за 2020 година кој предвидува намалување на средствата за меѓународни програми за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп поднесе предлог буџет за 2020 година кој предвидува намалување на средствата за меѓународни програми за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Бабата на расистот Брентон Тарант, кој на Нов Зеланд извршил масакр над 50 муслимански верници, изјавила дека не може да верува дека такво монструозно ...
  сите 58 | | | веќе видена