Азија

  во

  Со популарна програма, на која покрај концертот број 1 за пијано и оркестар од П.И.Чајковски со солистот Хају Жанг се најдоа и дела од Гершвин, Бизе, Глинка и ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Евентуалното долго отсуство на напаѓачот Хари Кејн може да биде огромен удар по амбициите на Тотенхем за постигнување на нешто битно во оваа сезона, изјави ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Евентуалното долго отсуство на напаѓачот Хари Кејн може да биде огромен удар по амбициите на Тотенхем за постигнување на нешто битно во оваа сезона, изјави ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Евентуалното долго отсуство на напаѓачот Хари Кејн може да биде огромен удар по амбициите на Тотенхем за постигнување на нешто битно во оваа сезона, изјави ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Евентуалното долго отсуство на напаѓачот Хари Кејн може да биде огромен удар по амбициите на Тотенхем за постигнување на нешто битно во оваа сезона, изјави ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Оваа година нè очекуваат три затемнувања на Сонцето и две затемнувања на Месечината. За жал, затемнувањата на Сонцето нема да бидат видливи од нашиот регион. ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Невообичаено високото ниво на смог и временските услови го вклучија алармот во цела Азија, а властите на Тајланд на граѓаните им делат заштитни маски. Во ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Невообичаено високото ниво на смог и временските услови го вклучија алармот низ цела Азија, а властите во Тајланд на граѓаните им делат заштитни маски.Во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Десетици туристи биле ограбени на патот кон познатата статуа на Христос Спасителот во Рио де Жанеиро, каде два часа биле заложници во масовен грабеж.Полицијата ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Племето Баџао живее во југоисточна Азија е необично по тоа што може да нурка до 70 метри и да остане под вода дури 13 минути. Овие "суперлуѓе" имаат ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Наша цел не е резултатот, туку да го покажеме нашиот уникатен тимски дух. Нашиот успех ќе биде да допреме до сите обожаватели на ракометот и да му овозможиме ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Племето Баџао живее во југоисточна Азија и необично е по тоа што може да нурка и до 70 метри длабочина и да остане во вода дури 13 минути. Овие „суперлуѓе“ ...
  сите 3 | | | веќе видена