Азија

  во

  Вкупно четири милијарди луѓе во Азија, што е 92 отсто од населението во регионот, дишат опасно отровен воздух, објавија денеска организации на ОН и предложија ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Вкупно четири милијарди луѓе во Азија, што е 92 отсто од населението во регионот, дишат опасно отровен воздух, објавија денеска организации на ОН и предложија ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Централната разузнавачка агенција на САД (ЦИА) во најновиот извештај за земјите од светот објави дека главните фактори за поволен економски раст на Србија се ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерствотото за земјоделство, шумарство и водостопаство во соработка со здужението „Вина од Македонија“ продолжуваат со промоција на македонското вино во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Централната разузнавачка агенција на САД (ЦИА) во најновиот извештај за земјите од светот објави дека главните фактори за поволен економски раст на Србија се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Есента е годишно време кое вообичаено се карактеризира со врнежливи денови, поради што често се дружиме со чадорот. За некои од нас, чадорите се само алатка ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Еден од најдрагите ликови во култната серија најверојатно тивко ќе го снема од Симпсонови. За да немало контроверзи. Убаво вика Мат Греининг: „Живееме во време ...
  | | веќе видена

  Централната разузнавачка агенција на САД (ЦИА) во најновиот извештај за земјите од светот објави дека главните фактори за поволен економски раст на Србија се ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Централната разузнавачка агенција на САД (ЦИА) во најновиот извештај за земјите од светот објави дека главните фактори за поволен економски раст на Србија се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Централната разузнавачка агенција на САД (ЦИА) во најновиот извештај за земјите од светот објави дека главните фактори за поволен економски раст на Србија се ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Дури 90 отсто од солта што ја користиме за јадење содржи микропластика! Оваа фрапантна вест е од новата студија во која истражувачите ја испитувале морската, ...
  | | веќе видена