Во Центарот за биоинформатика во Скопје (еден од ретките во регионот, но и светот, кој официјално работи од 2017 година, со лиценца од Министерството за ...
сите 4 | | | веќе видена

Кај возрасен маж, простатата е голема како орев или костен. Таа е сместена под мочниот меур, на основата на машкиот половен орган и непосредно пред аналниот ...
сите 3 | | | веќе видена

Бременост, самопреглед на дојки, менопауза и со неа поврзана остеопороза, превенција на цервикален канцер, неплодност, се само дел од темите кои ги опфаќа ...
сите 2 | | | веќе видена

Во клиничката болница „Жан Митрев“ е отворен Центарот за комплетен третман на дојка и е најсовремен центар за женско здравје во регионот кој нуди широк спектар ...
сите 2 | | | веќе видена

„Со извршување на хибридна операција на 77-годишен пациент од Струмица во нашата клиника се спаси уште еден живот. Со комплицирана хируршка процедура, а воедно ...
сите 3 | | | веќе видена

Клиничката болница Жан Митрев е првата приватна институција која што уште од самиот почеток храбро и подготвено влезе во дијагностичката одисеја на новиот ...
сите 2 | | | веќе видена

Урбаниот и комерцијален музичар Crees Baby, со неговиот впечатлив изглед, неговата енергичност и неговите блонди суканици, е млад уметник од Пјаченца, ...
сите 3 | | | веќе видена

37 автомобили во германскиот град Хохенштајн-Ернштајн завршија со оштетена боја, а како што се покажало, „мистериозниот сторител“ е 7-годишно девојче со ...
сите 4 | | | веќе видена

next