Ливерпул синоќа на Енфилд ги одигра најдобрите 30 минути во последниве 13 години. Ја нагазија топката уште од првата минута, и не им ја дадоа на противниците ...
сите 5 | | | веќе видена

По некоја логика, најудобната позиција на спиење треба да е и најдобра за нас. Ама не е.Всушност, докажано е дека токму спиењето на лева страна е положбата ...
сите 4 | | | веќе видена

Напредокот на технологијата во последените 20-тина години радикално ги промени нашите животи, но се чини дека најголемите промени допрва доаѓаат. Се разбира, ...
сите 3 | | | веќе видена

next