Иако круговите во жито се сосема изводливи и некогаш очигледно направени од луѓе, многумина од нас сé уште ги сметаат за ултимативен доказ за комуникација со ...
сите 6 | | | веќе видена

Порано за да трчате и џогирате ви требаа само нозе. Сега, со развојот на технологијата, многумина се чувствуваат како воопшто да не трчале/вежбале ако не носат ...
сите 3 | | | веќе видена

Путин влегува полугол во ледено студена вода за време Водици… Путин лови риба, исто полугол… Путин гали куче… Путин вози точак… Путин игра хокеј… Путин крева ...
сите 9 | | | веќе видена

next