На југоисточниот крај на островот Хаваи се наоѓа плажата Камило. Оваа по ништо не личи на останатите рајски плажи со кои Хавајските Острови се прочуени низ ...
сите 4 | | | веќе видена

Индиската диета е вегетаријанска. Повеќето Индијци се вегетаријанци, а западњаците масовно започнуваат да го следат нивниот пример.Индиската диета трае седум ...
сите 3 | | | веќе видена

Маслинките се неверојатно корисни за здравјето, бидејќи се преполни со корисни масни киселини од групата на омега-3. Соединенијата во нив даваат сила на срцето ...
сите 14 | | | веќе видена

Овој секси комплекс е наречен “Зелено село” (Green Village) и е лоциран по должината на терасовидните падини на реката Ајонг во Бали, Индонезија. Вклучува 18 ...
сите 2 | | | веќе видена

На 27 километри од браната во Маврово, на патот кон Дебар, од левата страна се наоѓа селото Јанче. За топонимот се претпоставува дека доаѓа од турскиот збор ...
сите 2 | | | веќе видена

next