Ако редовно користите Инстаграм, веројатно веќе забележувате дека сé повеќе девојки, особено оние со голема публика – таканаречените „инфлуенсерки“, сé почесто ...
сите 4 | | | веќе видена

Archona Games во моментов ја остварува својата успешна Кикстартер кампања за играта Small Star Empires.Small Star Empires, друштвената игра која го имаше ...
сите 2 | | | веќе видена

Во израелскиот град Биршеба било пријавено исчезнато сибирско хаски. Сопственикот имал интересен „опис“ за полицијата – ќе го најдат/познаат кучето ако му ја ...
сите 22 | | | веќе видена

Нова студија покажува дека кучињата всушност и не се така простички и кротки ко што ги мислевме. Знаеле и свесно да лажат.Истражувачи од Швајцарија фатиле ...
сите 3 | | | веќе видена

next