Азија

  во

  Пеачката прозборела за плановите кои ги подготвува со својот сопруг, и открива дека тешко ја поднесува пубертетската фаза на својата ќерка.Гоца Тржан открила ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Бугарските обвинители денеска соопштија дека поднеле обвинение против висок државен функционер, како дел од истрагата за фалсификување документи, за кои тврдат ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Бугарските обвинители денеска соопштија дека поднеле обвинение против висок државен функционер, како дел од истрагата за фалсификување документи, за кои тврдат ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Бугарските обвинители денеска соопштија дека поднеле обвинение против висок државен функционер, како дел од истрагата за фалсификување документи, за кои тврдат ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Македонија и земјите од Западен Балкан треба да презамат реформи сега за подобрување на човечкиот капитал, за тој да биде на светско ниво и да придонесе кон ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, заедно со министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се обратија на конференцијата ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, заедно со министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се обратија на конференцијата ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, заедно со министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се обратија на конференцијата ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Македонија и земјите од Западен Балкан треба да презамат реформи сега за подобрување на човечкиот капитал, за тој да биде на светско ниво и да придонесе кон ...
  сите 52 | | | веќе видена

  „Станува збор за вложувања кои ќе имаат принос на долг рок. Во таа насока почнавме да издвојуваме повеќе средства за овие сектори. Во Буџетот за оваа година ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, заедно со министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска се обратија на конференцијата ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Македонија и земјите од Западен Балкан треба да презамат реформи сега за подобрување на човечкиот капитал, за тој да биде на светско ниво и да придонесе кон ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Долгогодишната соработка со Светската банка продолжува во насока на градење одржлива економија во Македонија, изјави првиот човек на Владата, Зоран Заев, за ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Врховниот суд на Пакистан ја ослободи христијанката Азија Биби, осудена на смрт поради богохулење во 2010 година, чиј случај предизвика згрозување во светот и ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Долгорочната системска и аналитичка поддршка на Светска банка во досегашната и идната соработка со Република Македонија, беше тема на денешната средба на ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Врховниот суд на Пакистан ја ослободи христијанката Азија Биби, осудена на смрт поради богохулење во 2010 година, чиј случај предизвика згрозување во светот и ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Долгогодишната соработка со Светската банка продолжува во насока на градење одржлива економија во Македонија, изјави првиот човек на Владата, Зоран Заев за ...
  сите 80 | | | веќе видена

   Долгорочната системска и аналитичка поддршка на Светска банка во досегашната и идната соработка со Република Македонија, беше тема на денешната средба на ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Долгорочната системска и аналитичка поддршка на Светска банка во досегашната и идната соработка со Република Македонија, беше тема на денешната средба на ...
  сите 82 | | | веќе видена