Познатиот цртан јунак Калимеро, црно пиле со лушпа од јајце на главата, на многумина им го одбележа детството со своите згоди и незгоди. Го памтиме по тоа што ...
сите 5 | | | веќе видена

Неодамна на друштвените мрежи во регионот вистински хит стана фотографија од необични регистерски таблички, која беше објавена на Фејсбук групата „Зошто го ...
сите 5 | | | веќе видена

Царот Петар Велики, главниот руски реформатор, и покрај тоа што од два брака имал повеќе од 10 деца, во моментот на смрт немал наследници. Кога станува збор за ...
сите 4 | | | веќе видена

Езерото Балатон и неговата околина се замрзнати поради силните ветрови и екстремно ниските температури во Унгарија. Природата има создадено вистинско замрзнато ...
сите 3 | | | веќе видена

Ако некој во Холивуд е познат по неверојатните телесни трансформации, тоа секако е Кристијан Бејл. Познатиот актер толку "се внесувал" во своите улоги, па за ...
сите 2 | | | веќе видена

next