Софија

  во

  Бугарската полиција рано утрово ги отстрани шаторите на демонстрантите од три важни контролни пункта во центарот на Софија, што го блокираа сообраќајот, и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Таа сакаше да укаже на сè во што верува и што е можно само за неа. Смртта е само премин од оваа во друга димензија. Никогаш не била сама во собата. Духовите се ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Бугарската полиција рано утрово ги отстрани шаторите на демонстрантите од три важни контролни пункта во центарот на Софија, што го блокираа сообраќајот, и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Бугарската полиција рано утрово ги отстрани шаторите на демонстрантите од три важни контролни пункта во центарот на Софија, што го блокираа сообраќајот, и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Бугарската полиција рано утрово ги отстрани шаторите на демонстрантите од три важни контролни пункта во центарот на Софија, што го блокираа сообраќајот, и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Бугарската полиција рано утрово ги отстрани шаторите на демонстрантите од три важни контролни пункта во центарот на Софија, што го блокираа сообраќајот, и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Бугарската полиција рано утрово ги отстрани шаторите на демонстрантите од три важни контролни пункта во центарот на Софија, што го блокираа сообраќајот, и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Бугарската полиција рано утрово ги отстрани шаторите на демонстрантите од три важни контролни пункта во центарот на Софија, што го блокираа сообраќајот, и ...
  сите 24 | | | веќе видена

   Во последниве неколку години, истражувањата покажуваат дека речиси една од четири жени на возраст од 25 години, престанале да ги бричат пазувите. Оваа т.н. ...
  сите 10 | | | веќе видена