Софија

  во

  СДСМ е школски пример на партија која во однос на обврските кон гласачите го ,,преспала” мандатот, посветувајки се само на рекетирање, криминал, корупција, ...
  сите 229 | | | веќе видена

  Сликарот и илустратор Ване Костуранов ќе биде уметнички директор на годинашното, второ издание на Mеѓународниот фестивал за литература за деца и илустрација ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Симски наградата ја доби за неговата поема „Таинството на богомилите“ која му беше доделена во Охрид за време на манифестацијата „Прличеви беседи“. „Големо е ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Познатиот сликар и илустратор Ване Костуранов ќе биде уметнички директор на овогодишното издание на Mеѓународниот фестивал за литература за деца и илустрација ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Белград и во над 20 други градови во Србија денеска ќе се одржат протести на граѓаните поради големото загадување на воздухот, јави дописникот на МИА од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Белград и во над 20 други градови во Србија денеска ќе се одржат протести на граѓаните поради големото загадување на воздухот, јави дописникот на МИА од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  „Слободен печат “ направи интервју со атлетичарката Дрита Ислами која на Националното првенство за сениори во Софија успеа да собори стар рекорд дури 40 години ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Со претседателот Румен Радев немаме никакви заеднички точки, освен бесмислените консултативни совети, каде никогаш ништо не се реши. Претседателот всушност ќе ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Софија, 4 февруари 2020 (МИА) – Бугарското Специјално обвинителство одвои материјали од предистражната постапка против Васил Божков во врска со бројни кривични ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Со претседателот Румен Радев немаме никакви заеднички точки, освен бесмислените консултативни совети, каде никогаш ништо не се реши. Претседателот всушност ќе ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Со претседателот Румен Радев немаме никакви заеднички точки, освен бесмислените консултативни совети, каде никогаш ништо не се реши. Претседателот всушност ќе ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Штип денеска го чествува раѓањето на најголемиот револуционерен деец Гоце Делчев. Во штипско Ново Село на спомен рељефот на зградата, каде што порано ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со претседателот Румен Радев немаме никакви заеднички точки, освен бесмислените консултативни совети, каде никогаш ништо не се реши. Претседателот всушност ќе ...
  сите 32 | | | веќе видена