Софија

  во

  Во наредните две години Центарот за развој на Југоисточниот плански регион ќе го реализира проектот за уредување на дел од коритото на реката Сушица во општина ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Програмата на „Охридско лето“ за денеска предвидува три уметнички содржини. Музичката програма продолжува со концерт на квартетот „Асасело“, со уметниците ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Наша должност е да ја поддржуваме С. Македонија, но не безусловно и безрезервно, истакнал бугарскиот претседател Румен Радев на средба со амбасадорите и ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Со средства од Програмата за рамномерен регионален развој на Министерството за локална самоуправа до крајот на годината ќе бидат реализирани 74 нови проекти за ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Програмата на „Охридско лето“ за денеска предвидува три уметнички содржини. Музичката програма продолжува со концерт на квартетот „Асасело“, со уметниците ...
  сите 28 | | | веќе видена