Софија

  во

  СДСМ и Филипче се во хаос и нема вистински мерки за зголемување на здравствените капацитети и заштита на животите на граѓаните и медицинскиот персонал. Бројот ...
  сите 59 | | | веќе видена

  СДСМ и Филипче се во хаос и нема вистински мерки за зголемување на здравствените капацитети и заштита на животите на граѓаните и медицинскиот персонал. Бројот ...
  сите 59 | | | веќе видена

  СДСМ и Филипче се во хаос и нема вистински мерки за зголемување на здравствените капацитети и заштита на животите на граѓаните и медицинскиот персонал, ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Бројот за заразени од корона вирус секојдневно се зголемува. Според последните податоци во државата има 44 нови случаи и 2 смртни случаи. Светската здравствена ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Претседателката на бугарскиот Парламент, Цвета Карајанчева вечерва соопшти дека еден пратеник е позитивен на новиот коронавирус. Станува збор за пратеникот од ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Лекари од повеќе медицински установи во земјава, вчера добиле повеќе електронски понуди да набават визири за заштита, кои здравствените работници ги користат ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Пратеник во бугарскиот парламент е позитивен на Ковид 19. Станува збор за пратеникот од редовите на партијата Движење за права и слободи Хасан Адемов. Поради ...
  сите 40 | | | веќе видена

  СДСМ и Филипче се во хаос и нема вистински мерки за зголемување на здравствените капацитети и заштита на животите на граѓаните и медицинскиот персонал, велат ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Бугарија треба да го промени ставот кон Македонија и мора да ја признае оваа реалност создадена на територијата на денешна Република Македонија. Од друга ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателката на бугарскиот Парламент, Цвета Карајнчева синоќа соопшти дека еден пратеник е позитивен на новиот коронавирус. Станува збор за пратеникот од ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Претседателката на бугарскиот Парламент, Цвета Карајнчева синоќа соопшти дека еден пратеник е позитивен на новиот коронавирус. Станува збор за пратеникот од ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Претседателката на бугарскиот парламент синоќа соопшти дека еден пратеник е позитивен на Ковид-19. Станувало збор за пратеникот од редовите на партијата ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Претседателката на бугарскиот Парламент, Цвета Карајнчева вечерва соопшти дека еден пратеник е позитивен на новиот коронавирус. Станува збор за пратеникот од ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Мора да продолжи работата на Мешовитата македонско-бугарска комисија за историски и образовни прашања, бидејќи само со дијалог, со разговор може да се надминат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателката на бугарскиот Парламент, Цвета Карајнчева вечерва соопшти дека еден пратеник е позитивен на новиот коронавирус. Станува збор за пратеникот од ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Претседателката на бугарскиот Парламент, Цвета Карајнчева вечерва соопшти дека еден пратеник е позитивен на новиот коронавирус. Станува збор за пратеникот од ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Мора да продолжи работата на Мешовитата македонско-бугарска комисија за историски и образовни прашања, бидејќи само со дијалог, со разговор може да се надминат ...
  сите 20 | | | веќе видена