Софија

  во

  В.д. градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески, денеска на гинеколошкото одделение при општата Болница во Охрид го посети првото новороденче. Тој упати ...
  сите 21 | | | веќе видена

  В.д. градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески, денеска на гинеколошкото одделение при општата Болница во Охрид го посети првото новороденче. Тој упати ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Најпознатиот руски тајкун Роман Абрамович, кој овие денови ужива на Сент Бартс, досега се женел и разведувал дури четири пати. Од три брака има седум деца и ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Антонио е првото бебе родено во новата година во Охрид. Денес вршителот на должност градоначалник Константин Георгиески го даруваше новороденчето со вредносен ...
  сите 10 | | | веќе видена

  В.д. градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески, денеска на гинеколошкото одделение при општата Болница во Охрид го посети првото новороденче. Тој упати ...
  сите 21 | | | веќе видена

  В.д. градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески, денеска на гинеколошкото одделение при општата Болница во Охрид го посети првото новороденче. Тој упати ...
  сите 18 | | | веќе видена

  В.д. градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески, денеска на гинеколошкото одделение при општата Болница во Охрид го посети првото новороденче. Тој упати ...
  сите 21 | | | веќе видена

  В.д. градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески, денеска на гинеколошкото одделение при општата Болница во Охрид го посети првото новороденче. Тој упати ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Познатите дами ја пречекаа Новата 2019 година на егзотични локации каде што се дружеа со старите пријатели и безгрижно се забавуваа. Музичарката Дуа Липа (23) ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Познатите дами ја пречекаа Новата 2019 година на егзотични локации каде што се дружеа со старите пријатели и безгрижно се забавуваа. Музичарката Дуа Липа (23) ...
  сите 30 | | | веќе видена