Софија

  во

  Во однос на процесот на проширување наша јасна цел, на германското претседателство со ЕУ, е да се одржи првата меѓувладина конференција со Северна Македонија ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Хрватските власти изразија поддршка за членство на Македонија во ЕУ и очекуваат првата Меѓувалдина конференција меѓу земјава и Унијата да се одржи до крајот на ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Амбасадорите на земјите-членки на ЕУ ќе ги разгледаат преговорите за пристапување на Албанија и Северна Македонија. Според дипломатски извори цитирани од ...
  сите 363 | | | веќе видена

  Бугарската влада изминативе денови испратила циркуларно писмо до владите на членки на ЕУ во кое се објаснува позицијата на Софија за почетокот преговорите на ...
  сите 363 | | | веќе видена

  Втор заеднички состанок на билатералните комисии од бугарскло-македонскиот мешовит комитет ќе има на 3 и 4 декември годинава, најави професорот Иван Илчев во ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Хрватските власти изразија поддршка за членство на Северна Македонија во ЕУ и очекуваат првата Меѓувалдина конференција меѓу земјава и Унијата да се одржи до ...
  сите 275 | | | веќе видена

   ПСМ Фондација заедно со проектниот конзорциум во состав на проектот „Балканско-Медитерански Центар за претприемништво и иновации“ (БалканМед ИННОВА) успешно ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Хрватските власти изразија поддршка за членство на Македонија во ЕУ и очекуваат првата Меѓувалдина конференција меѓу земјава и Унијата да се одржи до крајот на ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Хрватските власти изразија поддршка за членство на Северна Македонија во ЕУ и очекуваат првата Меѓувалдина конференција меѓу земјава и Унијата да се одржи до ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Хрватските власти изразија поддршка за членство на Северна Македонија во ЕУ и очекуваат првата Меѓувалдина конференција меѓу земјава и Унијата да се одржи до ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Хрватските власти изразија поддршка за членство на Македонија во ЕУ и очекуваат првата Меѓувалдина конференција меѓу земјава и Унијата да се одржи до крајот на ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Хрватските власти изразија поддршка за членство на Северна Македонија во ЕУ и очекуваат првата Меѓувлaдина конференција меѓу земјава и Унијата да се одржи до ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Хрватските власти изразија поддршка за членство на Северна Македонија во ЕУ и очекуваат првата Меѓувалдина конференција меѓу земјава и Унијата да се одржи до ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Хрватските власти изразија поддршка за членство на Северна Македонија во ЕУ и очекуваат првата Меѓувалдина конференција меѓу земјава и Унијата да се одржи до ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Хрватските власти изразија поддршка за членство на Македонија во ЕУ и очекуваат првата Меѓувалдина конференција меѓу земјава и Унијата да се одржи до крајот на ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Хрватските власти изразија поддршка за членство на Северна Македонија во ЕУ и очекуваат првата Меѓувалдина конференција меѓу земјава и Унијата да се одржи до ...
  сите 275 | | | веќе видена